




Συνδυάστε την με φρούτα, λιωμένη, είτε σε μια λεπτεπίλεπτη τάρτα και απολαύστε την με ένα δροσερό Ελληνικό λευκό κρασί!




Η γραβιέρα
Μέσης σκληρότητας τυρί από αποκλειστικά αιγοπρόβειο γάλα, παρασκευασμένο με βάση παραδοσιακή συνταγή. Χαρακτηρίζεται από πολύ πλούσια, γλυκίζουσα γεύση και φίνο άρωμα με νότες ξηρών καρπών. Για την παρασκευή του χρησιμοποιείται μικρή μόνο ποσότητα αλατιού.
Η ξεχωριστή γεύση και τα αρώματα της Γραβιέρας Βαλμά αναδεικνύονται εάν αφήσουμε το προϊόν εκτός ψυγείου 5 – 10 λεπτά πριν από την κατανάλωσή του. Μπορεί να κοπεί εύκολα σε φέτες και να χρησιμοποιηθεί αυτούσια ή στη μαγειρική.
Στο γκριλ ή στο τηγάνι λειώνει όμορφα, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερα νόστιμο μεζέ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πίτσες ή σε τοστ με εξαιρετικά γευστικά αποτελέσματα.
Διαθέσιμες συσκευασίες

250g
Πάγκου
Συστατικά
Σκληρό τυρί από παστεριωµένο αιγοπρόβειο γάλα
Υγρασία: max. 38%, Λίπος επί ξηρού: min. 42%
Διαθρεπτικά στοιχεία
ανά 100g
Ενέργεια | Λιπαρά | Υδατάνθρακες | Πρωτεϊνες | Αλάτι |
---|---|---|---|---|
405kcal / 1.676kJ | 34g | 0,1g | 24,5 | 2,7g |
εκ των οποίων κορεσμένα 23,5g | εκ των οποίων σάκχαρα 0,1g |
Ενέργεια | 405kcal / 1.676kJ | |||
Λιπαρά | 34g | |||
εκ των οποίων κορεσμένα | 23,5g | |||
Υδατάνθρακες | 0,1g | |||
εκ των οποίων σάκχαρα | 0,1g | |||
Πρωτεϊνες | 24,5 | |||
Αλάτι | 2,7g |